Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

a7: Fókuszpont tartóssága

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki, hogy a fényképezőgép által kiválasztott fókuszpont továbbra is használatban maradjon-e az AF-mező módok módosítása után is az [ AF-area mode ], az [ AF-area mode + AF-ON ], a [ Recall shooting functions ] vagy a [ vezérlővel. Fényképezési funkciók előhívása (tartás) ] az f2 egyéni beállítással [ Egyéni vezérlők (felvétel) ] lett hozzárendelve. Ez csak akkor érvényes, ha az AF-mező módot úgy módosítja, hogy közben félig lenyomott exponálógombbal fókuszál.

választási lehetőség Leírás
[ Auto ] A fényképezőgép által az AF-mező mód váltása előtt utoljára kiválasztott fókuszpont érvényben marad.
[ Ki ] A felhasználó által utoljára kiválasztott fókuszpont visszaáll.
  • A fókuszpont-megmaradás akkor érvényes, ha a vezérlő lenyomva tartása közben átvált egy AF-mező módról, például [ Auto-area AF ], amelyben a fókuszpont automatikusan kiválasztódik egy olyan módra, amelyben a fókuszpont manuálisan kerül kiválasztásra.