Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Szoftver

A következő Nikon szoftver használható a fényképezőgéppel. További információért látogasson el az országa vagy régiója szerinti Nikon webhelyére.

Számítógépes program

Nikon számítógépes szoftver a Nikon letöltőközpontból érhető el. Ellenőrizze a verziót és a rendszerkövetelményeket, és feltétlenül töltse le a legújabb verziót.

https://downloadcenter.nikonimglib.com/

 • Camera Control Pro 2 (megvásárolható): A fényképezőgép távolról, számítógépről történő vezérlésével fényképeket és videókat rögzíthet, és közvetlenül a számítógép merevlemezére mentheti.
 • NX Tether : Használja lekötött fotózáshoz, ha a fényképezőgép számítógéphez csatlakozik. Az expozíció, a fehéregyensúly és a fényképezőgép egyéb beállításai a számítógép képernyőjén lévő vezérlők segítségével távolról is beállíthatók.
 • NX Studio * : Nikon digitális fényképezőgépekkel készített fényképek és videók megtekintése és szerkesztése. NX Studio Nikon egyedi NEF /NRW ( RAW ) formátumú fájlok finomhangolására és JPEG , TIFF vagy HEIF ( NEF / RAW feldolgozás) konvertálására használható. Nemcsak NEF /NRW ( RAW ) képeket támogatja, hanem Nikon digitális fényképezőgépekkel készített JPEG , TIFF és HEIF formátumú fényképeket is olyan feladatokhoz, mint a tónusgörbék szerkesztése, valamint a fényerő és a kontraszt javítása.

  A meglévő felhasználóknak feltétlenül a legújabb verziót kell letölteniük, mivel előfordulhat, hogy a korábbi verziók nem tudják letölteni a képeket a fényképezőgépről vagy megnyitni NEF ( RAW ) képeket.

 • Wireless Transmitter Utility : A Wireless Transmitter Utility szükséges, ha a fényképezőgépet hálózathoz kívánja csatlakoztatni. Párosítsa a fényképezőgépet a számítógéppel, és töltse le a képeket vezeték nélküli vagy Ethernet hálózaton keresztül.
 • Webcam Utility : A Webcam Utility segítségével a fényképezőgépet webkameraként használhatja, ha az USB keresztül csatlakozik a számítógéphez. A kamera „ Webcam Utility ” néven jelenik meg a webkonferencia-alkalmazásokban. A „ Webcam Utility ” kiválasztása a kamerát webkamerává alakítja. A kompatibilis fényképezőgépekkel, rendszerkövetelményekkel és a Webcam Utility használatával, valamint a használat során betartandó óvintézkedésekkel kapcsolatos információkért tekintse meg a Nikon letöltőközpont Webcam Utility oldalát.
Okostelefonos (táblagépes) alkalmazások

Az okostelefonos (táblagépes) alkalmazások az Apple App Store ® és Google Play ™ áruházból érhetők el. Az alkalmazásainkkal kapcsolatos legfrissebb információkért látogasson el a Nikon webhelyére.

 • SnapBridge : Töltsön le fényképeket és videókat a fényképezőgépről az okoseszközére vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.
 • NX MobileAir * (alkalmazáson belüli vásárlást kínál): Importáljon képeket az okoseszközéhez USB keresztül csatlakoztatott kameráról, és töltse fel őket vezeték nélkül egy FTP-kiszolgálóra.

  A támogatott funkciók és operációs rendszerek országonként és régiónként eltérőek.