Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Memóriakártya formázása

G gomb U B beállítási menü

Memóriakártyák formázása. A számítógépben vagy más fényképezőgépben formázott memóriakártyákat használat előtt újra kell formázni ezzel a lehetőséggel. A formázás megkezdéséhez válasszon egy memóriakártya-nyílást, majd válassza az [ Igen ] lehetőséget. Vegye figyelembe, hogy a formázás véglegesen törli az összes képet és egyéb adatot a kártyáról. Formázás előtt szükség szerint készítsen biztonsági másolatot.

Figyelem: Formázás közben

Ne kapcsolja ki a fényképezőgépet és ne vegye ki a memóriakártyákat, amíg meg nem jelenik a [ Memóriakártya formázása. ] törlődik a kijelzőről.

A formátum gombok

Ha mindkét formázás ( O / Q és S / Q ) gombot két másodpercnél hosszabb ideig lenyomva tartja, megjelenik egy párbeszédablak, amely felszólítja a formázandó kártya kiválasztására.

"Igen (teljes formátum)"

A kompatibilis CFexpress memóriakártyák formázásakor az egyszerű [ Igen ] helyett a [ Igen (teljes formátum) ] és [ Igen (gyorsformátum) ] opciók jelennek meg a memóriakártya-nyílás kiválasztása után.

  • Válassza az [ Igen (teljes formátum) ] lehetőséget a teljes formázás végrehajtásához, az adatok törléséhez a kártya minden területéről. Ez az opció azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik gondoskodni szeretnének arról, hogy minden adatot töröljenek, vagy akik úgy érzik, hogy a kamera a kártyáról történő olvasási és írási sebessége lelassult, és növelni szeretnék az adatátviteli sebességet.
  • A kártya meglévő formázási módszerrel történő formázásához válassza az [ Igen (gyors formázás) ] lehetőséget.

Figyelem: Teljes formátum

A teljes formázás tovább tart, mint a gyors formázás.

„Gyors formátum” versus „Teljes formátum”

A gyors formázás csak a fájlrendszer információit írja felül, a tényleges fájladatokat érintetlenül hagyva. Ezzel szemben a CFexpress memóriakártya teljes formázása az összes adatot törli. Javasoljuk, hogy a CFexpress memóriakártyákat teljesen formázza, mielőtt eldobja vagy átruházza a tulajdonjogot.