Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

d8: Megtekintési mód (Photo Lv)

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki, hogy a fényképezőgép úgy állítsa be az előnézetet a keresőben vagy a monitorban, hogy tükrözze, hogyan befolyásolják a fényképezési beállítások a végső kép árnyalatát és fényerejét. A kiválasztott opciótól függetlenül a kamerabeállítások hatásai mindig láthatóak videó módban.

választási lehetőség Leírás
V [ A beállítások hatásainak megjelenítése ]

A fehéregyensúly, a képszabályozás, az expozíciókompenzáció és a színeket és az expozíciót befolyásoló egyéb beállítások hatásai láthatók a fényképezési képernyőn. Ha megnyomja 2 gombot, amikor a [ Beállítás effektusainak megjelenítése ] ki van jelölve, megjelenik a [ Mindig ] és a [ Csak ha nem használ vakut ] opciók.

 • [ Mindig ]: A beállítások hatásai akkor is láthatók, ha a vaku csatlakoztatva van és készen áll a villanásra.

  • Ez a beállítás akkor javasolt, ha a kijelzőt a háttér megvilágításának beállítására használja.
  • A fő téma sötétnek tűnhet a fényképezési képernyőn.
  • A fényképezési képernyőn megjelenő jelenet fényereje eltérhet a tényleges téma fényességétől, ha a vakuvezérlési módhoz a TTL van kiválasztva, és a fényképezés menüben az [ ISO-érzékenység beállításai ] > [ Automatikus ISO-érzékenység-szabályozás ] beállításnál [ BE ] van kiválasztva.
 • [ Csak ha nem használ vakut ]: A kijelző fényereje a könnyebb megtekintés érdekében beállítható (a [ Beállítás a megtekintés megkönnyítésére ] pont szerint), amikor a vaku csatlakoztatva van és készen áll a villanásra. A beállítások színekre gyakorolt hatása ettől függetlenül látható.
 • V jelenik meg a fényképezési képernyőn.
W [ Állítsa be a könnyebb megtekintés érdekében ]

Az olyan beállítások módosításának hatásai, mint a fehéregyensúly, a képszabályozás és az expozíciókompenzáció, nem láthatók a fényképezési képernyőn. Ha megnyomja 2 gombot, amikor a [ Beállítás a megtekintés megkönnyítése érdekében ] ki van jelölve, megjelenik az [ Automatikus ] és az [ Egyéni ] opciók.

 • [ Auto ]: A színek, a fényerő és az egyéb beállítások a hosszan tartó használat során történő könnyebb megtekintés érdekében módosíthatók.
 • [ Egyedi ]: Nyomja meg 2 gombot a [ Fehéregyensúly ], [ Picture Control beállítása ] és [ Árnyékok világosítása ] beállításához.

  • [ Fehéregyensúly ]: Válasszon a következők közül: [ Aktuális beállítás előnézete ], [ Auto ] és [ Színhőmérséklet kiválasztása ]. Válassza a [ Színhőmérséklet kiválasztása ] lehetőséget a fényképezési kijelző színhőmérsékletének kiválasztásához.
  • [ Picture Control beállítása ]: Válasszon a [ Jelenlegi beállítás előnézete ] és a [ Beállítás a megtekintés megkönnyítése érdekében ] közül.
  • [ Árnyékok világosítása ]: Válassza ki, hogy a fényképezőgép világosítsa-e az árnyékokat (sötét területeket) a kijelzőn, vagy mennyivel; a rendelkezésre álló lehetőségek a következők: [ Ki ], [ +1 ], [ +2 ] és [ +3 ]. Minél nagyobb az érték, annál nagyobb a hatás.
 • W megjelenik a fényképezési képernyőn.