Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Energiatakarékos (Fotó mód)

G gomb U B beállítási menü

Fénykép módban a fényképezési képernyő elsötétül az energiatakarékosság érdekében körülbelül 15 másodperccel a készenléti időzítő lejárta előtt.

választási lehetőség Leírás
[ BE ] Engedélyezze az energiatakarékosságot. A kijelző frissítési gyakorisága csökkenhet.
[ KI ] Az energiatakarékosság letiltása. Megjegyzés: az [ OFF ] kiválasztása nem hagyja abba a fényképezési kijelző elhalványulását néhány másodperccel a készenléti időzítő lejárta előtt.

Energiatakarékos (Fotó mód)

Vegye figyelembe, hogy az energiatakarékosság még akkor sem működik, ha az [ ON ] van kiválasztva:

  • ha a [ No limit ] van kiválasztva a c3 egyéni beállításnál [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ], vagy ha a kiválasztott késleltetés kevesebb, mint 30 másodperc,
  • zoom közben,
  • miközben a fényképezőgép egy másik eszközhöz csatlakozik HDMI keresztül,
  • miközben a fényképezőgép csatlakoztatva van egy számítógéphez vagy okoseszközhöz, és adatokat cserél USB keresztül, vagy
  • miközben a fényképezőgép hálózati adapterhez van csatlakoztatva.