Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

d3: Kiadás előtti rögzítési beállítások

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki a memóriapuffer végéről felvett sorozat hosszát, amikor az exponálógombot teljesen lenyomja, és válassza ki a sorozatfelvétel maximális hosszát, miközben a kioldó teljesen le van nyomva nagy sebességű képrögzítés + módban. .

  1. A puffer azon része, amely a memóriakártyára került felszabadításkor ([ Kiadás előtti sorozat ])
  2. A megjelenés után készült képek ([ Kiadás utáni sorozat ])
  3. Teljes nagy sebességű sorozatfelvétel
választási lehetőség Leírás
[ Kiadás előtti sorozat ]

Ha a [ None ]-tól eltérő opciót választunk, a fényképezőgép puffereli a képkockákat, miközben az exponálógombot félig lenyomja, de csak az utolsó n másodpercben hozzáadott képkockákat, ahol n az [ Pre- release burst ], rögzítésre kerül a memóriakártyára, amikor az exponáló gombot teljesen lenyomja („Pre-Release Capture”).

  • Ha az exponálógomb félig történő lenyomása és a teljes lenyomása közötti idő rövidebb, mint a kiválasztott idő, csak a pufferbe mentett képkockák kerülnek rögzítésre, amíg a gombot félig lenyomták.
[ Kiadás utáni sorozat ] Válassza ki a maximális időtartamot, ameddig a fényképezőgép folytatja a képek készítését az exponáló gomb teljes lenyomása után: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] vagy [ Max. ]. A fényképezés körülbelül 4 másodpercig folytatódhat, ha a [ Max. ] van kiválasztva.

Egy Y ikon jelenik meg a fényképezési képernyőn, ha a [ None ]-tól eltérő opciót választottak a [ Pre-release burst ] beállításhoz. Amíg a kioldógombot félig lenyomja, egy zöld pont ( I ) jelenik meg az ikonon, jelezve, hogy a pufferelés folyamatban van.

  • Ha az exponálógombot körülbelül 30 másodpercnél tovább félig lenyomja, C megjelenik az ikonban, és a Kioldás előtti rögzítés törlődik. A kioldás előtti felvételt úgy lehet folytatni, hogy felemeli az ujját a kioldógombról, majd ismét félig lenyomja.