Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Az „Automatikus képelforgatás” hozzáadása a Lejátszás menühöz

Egy [ Automatikus képforgatás ] elem hozzáadva a lejátszás menühöz.

  • Ha az [ ON ] van kiválasztva, a fényképezőgép a fénykép készítésekor elhelyezkedő tájolással kapcsolatos információkat rögzíti. A fényképezőgépen vagy számítógépen történő lejátszás során a képek automatikusan elforgatják a rögzített tájolási információk alapján.

  • Ha az [ OFF ] van kiválasztva, a fényképezőgép tájolásával kapcsolatos információk nem kerülnek rögzítésre. Ebben az esetben a lejátszás közben megjelenített képek mindig fekvő (széles) tájolásúak.

Figyelem: Automatikus képelforgatás

Előfordulhat, hogy a fényképezőgép felfelé vagy lefelé fordított, illetve pásztázás közben készített fényképeken a fényképezőgép tájolása nem megfelelő.

„Auto-Rotate Pictures” a Playback Menu (Visszajátszás) menüben

  • Ha az [ KI ] van kiválasztva a [ Képek automatikus elforgatása ] beállításnál, a lejátszás során a fényképezőgépen megjelenített képek mindig fekvő (széles) tájolásúak, függetlenül attól, hogy az [ BE ] vagy [ KI ] van-e kiválasztva az [ Auto image rotation ] beállításnál.
  • Ha az [ OFF ] van kiválasztva az [ Auto image rotation ] beállításnál, a lejátszás során megjelenített képek mindig fekvő (széles) tájolásúak, még akkor is, ha az [ ON ] van kiválasztva az [ Autom .