Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Hordozható töltők (Power Banks)

Hordozható töltők használhatók a fényképezőgép tápellátására vagy a fényképezőgép akkumulátorának töltésére. Az alábbi táblázat felsorolja a tesztelt és használatra jóváhagyott hordozható töltőket, valamint a készíthető felvételek hozzávetőleges számát, valamint az egyes eszközökkel a fényképezőgép akkumulátorának körülbelüli feltöltésének számát.

Gyártó Típusszám Lövések száma díjak száma *
Ankeres hordó PowerCore III Elite 25600 87W kb. 5-ször nagyobb, mint egy EN-EL15c akkumulátor önmagában kb. 4

Azon alkalmak száma, ahányszor a fényképezőgép akkumulátora (EN-EL15c) teljesen feltölthető egy hordozható töltő segítségével, teljes feltöltéssel.

  • Csak az EN-EL15c és az EN-EL15b akkumulátorok tölthetők hordozható töltőkkel.
  • A használattal kapcsolatos információkért tekintse meg a hordozható töltőhöz mellékelt dokumentációt.
  • Használjon a hordozható töltőhöz mellékelt két C típusú csatlakozós USB kábelt, amikor az eszközt a fényképezőgép táplálására vagy a fényképezőgép akkumulátorának töltésére használja.
  • Csatlakoztassa az USB kábelt a fényképezőgép USB tápellátási csatlakozójához. Vegye figyelembe, hogy a hordozható töltők nem szolgáltatnak áramot, ha a fényképezőgép USB adatcsatlakozójához csatlakoznak.
  • A hordozható töltőkkel kapcsolatos naprakész információk a gyártók honlapján érhetők el. Az elérhetőség országonként vagy régiónként változhat.