Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Jóváhagyott memóriakártyák

 • A fényképezőgép CFexpress (B típusú), XQD , SD, SDHC és SDXC memóriakártyákkal használható.
 • Az UHS-I és UHS-II SD-kártyák támogatottak.

 • Nagysebességű képrögzítéshez + legalább 250 MB/s maximális adatátviteli sebességű CFexpress vagy XQD kártyák ajánlottak.
 • Videórögzítéshez és -lejátszáshoz a CFexpress vagy XQD kártyák, amelyek maximális adatátviteli sebessége legalább 45 MB/s (300×), vagy az UHS Speed Class 3 vagy jobb SD-kártyák ajánlottak. Videók rögzítéséhez és lejátszásához legalább 250 MB/s maximális adatátviteli sebességű CFexpress vagy XQD kártyák, vagy legalább 250 MB/s maximális adatátviteli sebességű UHS Speed Class 3 vagy jobb SD kártyák ajánlottak. nagy képméret vagy sebesség. A lassabb sebesség a felvétel vagy a lejátszás megszakadásához vezethet. A következő B típusú CFexpress memóriakártyákat ajánljuk, különösen akkor, ha az [ N-RAW 12-bit (NEV) ] vagy a [ ProRes RAW HQ 12-bit (MOV) ] van kiválasztva a [ Video file type ] beállításnál a videofelvétel menüben.

  • Nikon 660 GB MC-CF660G B típusú CFexpress memóriakártya
  • Nextorage NX-B1PRO sorozatú B típusú VPG400 CFexpress™ memóriakártya
  • ProGrade Digital Cobalt 1700R sorozatú memóriakártya
  • Wise CFX-B PRO sorozatú memóriakártya
 • A kártyaolvasó kártyáinak kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy kompatibilisek a készülékkel.
 • Lépjen kapcsolatba a gyártóval a funkciókkal, a működéssel és a használati korlátozásokkal kapcsolatos információkért.