Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Csatlakozás más kamerákhoz

G gomb U F hálózati menü

Csatlakoztassa más kamerákhoz a zár vagy az óra szinkronizálásához.

Szinkronizált kiadás

Válassza az [ ON ] lehetőséget, hogy szinkronizálja a zárkioldást az ugyanazon a hálózaton lévő fényképezőgépekéivel.

Hálózati beállítások

Kamera hálózati profilok hozzáadása. Ezzel az elemmel a meglévő hálózati profilok közül is választhat.

Profil létrehozása

Hozzon létre új hálózati profilokat ( 0 szinkronizált kiadás ).

  • Ha már egynél több profil létezik, J gomb megnyomásával válasszon egy profilt, és csatlakozzon a kiválasztott hálózathoz.
  • Meglévő profil szerkesztéséhez jelölje ki, és nyomja meg 2 gombot.
választási lehetőség Leírás
[ Általános ]
  • [ Profil neve ]: A profil átnevezése.
  • [ Jelszóvédelem ]: Válassza a [ Be ] lehetőséget, ha a profil megváltoztatása előtt jelszót kíván megadni. A jelszó megváltoztatásához jelölje ki a [ Be ] elemet, és nyomja meg 2 gombot.
[ TCP/IP ]

Módosítsa az infrastruktúra-kapcsolatok TCP/IP-beállításait. IP-cím szükséges.

  • Ha az [ BE ] van kiválasztva az [ Automatikus beszerzés ] beállításnál, az infrastruktúra módú kapcsolatok IP-címe és alhálózati maszkja DHCP-kiszolgálón vagy automatikus IP-címzésen keresztül kerül beszerzésre.
  • Az IP-cím ([ Cím ]) és az alhálózati maszk ([ Maszk ]) manuális megadásához válassza az [ OFF ] lehetőséget.

Másolás kártyára/kártyáról

Hálózati profilok megosztása.

  • Ha két memóriakártya van behelyezve, a profilok a fényképezés menü [ Primary slot selection ] pontjában kiválasztott nyílásban lévő kártyára és onnan másolódnak.
választási lehetőség Leírás
[ Profil másolása a kártyáról ] Másolja a profilokat a memóriakártya gyökérkönyvtárából a kameraprofillistába.
[ Profil másolása a kártyára ]

Profilok másolása a fényképezőgépről a memóriakártyára. Jelöljön ki egy profilt, és nyomja meg J a memóriakártyára másolásához.

  • A jelszóval védett profilok nem másolhatók.

Az aktuális kapcsolat leállítása

Szüntesse meg a kapcsolatot az aktuális hálózattal.

Csoport név

Válasszon egy csoportot a szinkronizált kiadáshoz. Az exponálás szinkronizálva van az azonos csoportba tartozó hálózaton lévő kamerák között.

Master/Remote

Válasszon egy szerepet minden kamerához a „mester” és a „távoli” közül. A fő kamera kioldó gombjának megnyomásával az összes olyan távoli kamerán kiold a redőnyök, amelyek ugyanazon a hálózaton és ugyanabban a csoportban vannak.

Távoli kamerák listája

A fő kamera felsorolja a csatlakoztatott távoli kamerákat.

Dátum és idő szinkronizálása

Állítsa be a távoli kamerák óráit a fő kamera által jelentett dátumra és időre ( 0 A fényképezőgép óráinak szinkronizálása ).