Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Mielőtt kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálattal

A kamerával kapcsolatos problémákat az alábbi lépések követésével megoldhatja. Nézze meg ezt a listát, mielőtt konzultál a kereskedővel vagy Nikon hivatalos szervizképviselőjével.

1

Tekintse meg a gyakori problémák listáját.

A gyakori problémákat és megoldásokat a következő szakaszok sorolják fel:

2

Kapcsolja ki a fényképezőgépet, vegye ki az akkumulátort, majd várjon körülbelül egy percet, helyezze vissza az akkumulátort, és kapcsolja be a fényképezőgépet.

A fényképezés után a fényképezőgép folytathatja az adatok írását a memóriakártyára. Az akkumulátor eltávolítása előtt várjon legalább egy percet.

3

Keresés Nikon webhelyein.

  • Támogatási információkért és a gyakran ismételt kérdésekre adott válaszokért látogassa meg országa vagy régiója webhelyét ( 0 Life-Long Learning ).
  • A fényképezőgép legújabb firmware-jének letöltéséhez látogasson el a következő oldalra:

    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

4

Forduljon a Nikon hivatalos szervizképviselőjéhez.

Az alapértelmezett beállítások visszaállítása

  • Az aktuális beállításoktól függően előfordulhat, hogy egyes menüelemek és egyéb funkciók nem érhetők el. A szürkén megjelenő menüelemek vagy az egyébként nem elérhető funkciók eléréséhez próbálja meg visszaállítani az alapértelmezett beállításokat a beállítási menü [ Összes beállítás visszaállítása ] elemével.
  • Ne feledje azonban, hogy a vezeték nélküli hálózati profilok, a szerzői jogi információk és más, felhasználó által létrehozott bejegyzések is visszaállnak. A visszaállítás után a beállításokat nem lehet visszaállítani.