Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

f1: i menü testreszabása

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki az i menüben felsorolt elemeket, amelyek akkor jelennek meg, ha fénykép módban megnyomja az i gombot.

A memóriakártya adatainak megtekintése

Tekintse meg az új képek célhelyeként jelenleg kiválasztott nyílást és a képek rögzítésére használt opciókat, ha két memóriakártya van behelyezve. Ezzel az opcióval megtekintheti, de nem módosíthatja a kiválasztott opciót.

  • A két memóriakártya behelyezése esetén a képek rögzítéséhez használt beállítások a [ Másodlagos slot funkció ] segítségével választhatók ki a fényképezés menüben.

Osztott képernyős kijelző zoom

Ha az [ Osztott képernyős kijelző zoom ] van hozzárendelve az i menühöz, kiválaszthatja az [ Osztott képernyő zoom ] lehetőséget, hogy egyidejűleg nagyítson két olyan területet, amelyek vízszintesen vannak igazítva, de a keret különböző részein találhatók (osztott képernyős kijelző zoom). ). A területek elhelyezkedését a kijelző jobb alsó sarkában lévő navigációs ablakban a két keret ( r ) jelzi.

  • A keret két egymástól távol eső, de vízszintesen elhelyezett területének egyidejű nagyítása megkönnyíti az épületek vagy más széles objektumok képeinek vízszintbe állítását.
  • Használja az X és W ( Q ) gombokat a nagyításhoz és kicsinyítéshez.
  • Nyomja meg 4 vagy 2 gombot a kiválasztott terület balra vagy jobbra görgetéséhez. A J gombbal válthat a két terület között.
  • Nyomja meg 1 vagy 3 gombot a két terület egyidejű fel- vagy lefelé görgetéséhez.
  • Ha a kiválasztott terület közepén lévő témára szeretne fókuszálni, nyomja le félig a kioldógombot.
  • Az osztott képernyős zoomból való kilépéshez nyomja meg az i gombot.

MB-N12 Info

Tekintse meg a fényképezőgéphez csatlakoztatott opcionális MB-N12 akkumulátorcsomagokban lévő akkumulátorokra vonatkozó információkat ( 0 Az MB-N12 akkumulátorok szintjének ellenőrzése ).