Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Új: lassított videók

[ 1920×1080; 30p × 4 (lassított) ], [ 1920×1080; 25p × 4 (lassított) ], és [ 1920×1080; 24p × 5 (lassított) ] hozzáadásra kerültek a [ Frame size/frame rate ] opciókhoz, amikor a [ H.264 8-bit (MP4) ] van kiválasztva a [ Video file type ] menüpontban a videofelvétel menüben. Ezekkel az opciókkal rögzíthetők lassított videók .

 • A [ 1920×1080; 30p ×4 (lassított) ] például 120p képkockasebességgel rögzíti, és 30p sebességgel játssza le. Körülbelül 40 másodperces felvétel elkészítéséhez körülbelül 10 másodpercre van szükség. A lassított videók segítségével megtekinthetők a sport döntő pillanatai és más rövid távú események lassított felvételben.

 • A hang nem kerül rögzítésre.
 • A [ DX ] kiválasztása a [ Képterület kiválasztása ] beállításhoz vagy DX objektív felszerelése a fényképezőgépre körülbelül 2,3-szeresére növeli a látszólagos gyújtótávolságot FX formátumhoz képest.
 • A g11 [ Hosszabb záridő (M mód) ] egyéni beállítás le van tiltva.
 • A felvételi és lejátszási sebességek lent láthatók.

  Képkockaméret/kockasebesség Az árfolyamkeretek a következő helyen olvashatók : * A képkockák sebességének rögzítése/lejátszása *
  [ 1920×1080; 30p × 4 (lassított) ] 120p 30 p
  [ 1920×1080; 25p × 4 (lassított) ] 100 p 25p
  [ 1920×1080; 24p × 5 (lassított) ] 120p 24p

  A tényleges képkockasebesség 119,88 fps a 120p, 29,97 fps a 30p és 23,976 fps a 24p értékek esetén.

 • Az átlagos bitsebesség 30 Mbps.
 • A maximális felvételi idő körülbelül három perc.

Figyelmeztetések: Lassított videók rögzítése

 • A lassított videofelvétel során nem használható funkciók a következők:
  • villogás csökkentése,
  • elektronikus VR, és
  • időkód kimenet.
 • Ha HDMI kimeneten keresztül rögzít külső felvevőre, a videó az eredeti sebességgel készül, nem lassított felvételben.