Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Változások és kiegészítések a „Csatlakozás FTP-szerverhez” részhez

Változások és kiegészítések történtek a [ Csatlakozás FTP szerverhez ] elemet a hálózat menüben.

Megnövelt profiltárhely

A [ Csatlakozás FTP-kiszolgálóhoz ] > [ Hálózati beállítások ] > [ Másolás kártyára/kártyáról ] > [ Profil másolása kártyára ] segítségével menthető hálózati profilok száma 1-ről 99-re nőtt.

  • Jelölje ki a [ Profil másolása kártyára ] lehetőséget, nyomja meg 2 gombot, majd jelölje ki a menteni kívánt profilt, és nyomja meg ismét 2 gombot. Válassza ki a célállomást (1–99), és nyomja meg J a profil kártyára másolásához.

Automatikus újracsatlakozás hiba esetén

A [ Kapcsolat megtartása ] hozzáadásra került a [ Csatlakozás FTP-szerverhez ] > [ Opciók ] lehetőséghez a hálózat menüben. Ha a kapcsolat megszakad vezeték nélküli, TCP/IP vagy FTP hiba miatt, amikor az [ ON ] van kiválasztva, a fényképezőgép körülbelül 15 másodperc elteltével automatikusan megpróbál újra csatlakozni. A kamera ismételten megpróbál újracsatlakozni, amíg a kapcsolat újra létre nem jön.

  • A készenléti időzítő nem jár le, ha a [ BE ] van kiválasztva, függetlenül a c3 egyéni beállítás [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ] beállítástól. Vegye figyelembe, hogy ez növeli az akkumulátor lemerülését.