Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Hangjegyzet opciók

G gomb U B beállítás menü

Módosítsa a hangjegyzetek beállításait ( 0 Hangjegyzetek rögzítése , Hangjegyzetek lejátszása ).

Hangjegyzet vezérlés

Válassza ki azon vezérlők viselkedését, amelyekhez a [ Hangjegyzet ] az f3 egyéni beállítás [ Egyéni vezérlők (lejátszás) ] segítségével hozzá van rendelve.

választási lehetőség Leírás
3 [ Nyomja le és tartsa lenyomva ] A vezérlő lenyomva tartása mellett akár 60 másodperces hangjegyzetek rögzíthetők.
4 [ Nyomja meg az indításhoz/leállításhoz ] A rögzítés a vezérlőgomb megnyomásával kezdődik, és körülbelül 60 másodperc után, vagy a vezérlő másodszori megnyomásával ér véget.

Hangkimenet (lejátszás)

Válassza ki a hangjegyzetek lejátszásához használt eszközt.

választási lehetőség Leírás
5 [ Hangszóró/fejhallgató ]

A hangjegyzetek lejátszása fejhallgatón (ha csatlakoztatva van) vagy a kamera beépített hangszóróján keresztül történik.

  • Nyomja meg 1 vagy 3 gombot az [ 1 ] és [ 15 ] közötti hangerő kiválasztásához.
  • Nyomja meg J a változtatások mentéséhez és a kilépéshez.

7 [HDMI] A hangjegyzetek rögzített hangerővel kerülnek a HDMI terminálra.
6 [ Ki ] A hangjegyzetek még olyan vezérlőkkel sem játszhatók le, amelyekhez a [ Hangjegyzet ] az f3 egyéni beállítás [ Egyéni vezérlők (lejátszás) ] segítségével lett hozzárendelve. 2 ikon jelenik meg, amikor olyan fényképeket tekintenek meg a monitoron, amelyekhez emlékeztetők vannak.