Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

b7: Tartsa Exp. Amikor az f/ megváltozik

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Ha M módban a fényképezés menüben az [ ISO-érzékenység beállításai ] > [ Automatikus ISO-érzékenység-szabályozás ] beállításnál a [ KI ] van kiválasztva, az olyan műveletek, mint például egy másik rekesznyílás-tartománnyal rendelkező objektívre való váltás, nem szándékos rekeszérték-módosításokat okozhatnak. Ha az [ Expozíció karbantartása ki ]-tól eltérő opció van kiválasztva a [ Keep exp. ha f/ változik ], a fényképezőgép úgy állítja be a zársebességet vagy az ISO érzékenységet, hogy az expozíciót az aktuális értéken tartsa.

  • Egyéb esetek, amikor a beállítások automatikusan módosíthatók az expozíció fenntartása érdekében:

    • a minimális és maximális zoom mellett eltérő maximális rekesznyílású objektívek nagyítása vagy kicsinyítése, ill
    • a fókusztávolság megváltozik a mikrolencse csatlakoztatása közben.
  • A rekeszérték változása esetén az expozíció fenntartásához beállított beállítás a [ Záridő ] és az [ ISO érzékenység ] közül választható. A funkció letiltásához válassza az [ Expozíció karbantartása ki ] lehetőséget.
  • Az objektívtől függően előfordulhat, hogy a fényképezőgép bizonyos beállítások mellett nem tudja fenntartani az aktuális expozíciót.
  • Az expozíció karbantartása videórögzítés közben nem érhető el.