Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Vezeték nélküli távirányító (WR) opciók

G gomb U B beállítási menü

Állítsa be az állapotjelző LED-eket és a kapcsolati mód beállításait az opcionális WR-R11a és WR-R10 vezeték nélküli távirányítókhoz. Kiválaszthat egy kapcsolati módot is az opcionális rádióvezérlésű vakukhoz, amelyek támogatják a fejlett vezeték nélküli világítást.

WR-R10 vezeték nélküli távirányítók

  • A WR-R10 használatához WR-A10 adapter szükséges.
  • Győződjön meg arról, hogy a WR-R10 firmware-e a legújabb verzióra (3.0 vagy újabb verzió) frissült. A firmware-frissítésekkel kapcsolatos információkért látogasson el a Nikon webhelyére.

LED lámpa

Engedélyezze vagy tiltsa le az állapotjelző LED-eket a fényképezőgépre szerelt WR-R11a vagy WR-R10 vezeték nélküli távirányítón. További információkért tekintse meg a vezeték nélküli távirányítóhoz mellékelt dokumentációt.

Link mód

Válasszon kapcsolati módot a fejlett vezeték nélküli világítást támogató más kamerákra vagy rádióvezérlésű vakukra szerelt WR-R11a vagy WR-R10 vezeték nélküli távirányítókhoz. Győződjön meg arról, hogy ugyanaz a mód van kiválasztva a többi eszközön is.

választási lehetőség Leírás
[ Párosítás ]

A fényképezőgép csak azokhoz az eszközökhöz csatlakozik, amelyekkel korábban párosította. Nyomja meg a párosítás gombot a kamerához csatlakoztatott vezeték nélküli távirányítón, hogy párosítsa más eszközökkel.

  • Mivel a kamera nem kommunikál azokkal az eszközökkel, amelyekkel nem volt párosítva, ezzel az opcióval meg lehet akadályozni, hogy a közelben lévő más eszközök jel interferenciát okozzanak.
  • Mivel azonban minden eszközt külön kell párosítani, a PIN-kód használata javasolt, ha nagyszámú eszközhöz csatlakozik.
[ PIN ]

A kommunikáció meg van osztva az összes eszköz között ugyanazzal a négyjegyű PIN-kóddal. Adja meg a választott négyjegyű PIN-kódot. Nyomja meg 4 vagy 2 gombot a számjegyek kijelöléséhez, és nyomja meg 1 vagy 3 gombot a változtatáshoz. Nyomja meg J a kiválasztott PIN megadásához és megjelenítéséhez.

  • Ez az opció jó választás nagyszámú távoli eszközt tartalmazó fotózáshoz.
  • Ha több kamera van jelen, amelyek ugyanazt a PIN-kódot használják, a vakuegységek kizárólag az elsőként csatlakoztatott kamera irányítása alatt állnak, megakadályozva, hogy minden más kamera csatlakozzon (az érintett kamerákhoz csatlakoztatott vezeték nélküli távirányítók LED-jei villognak). .
  • A [ Link mód ] beállítástól függetlenül a párosított vezeték nélküli távirányítók jeleit mindig a WR-R11a vagy a WR-R10 fogadja. A WR-1 vezeték nélküli távirányító felhasználóinak a párosítást kell kiválasztaniuk WR-1 kapcsolati módként.