Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Lejátszási képernyő opciók

G gomb U D lejátszási menü

Válasszon megjelenítési beállításokat a teljes képes lejátszáshoz.

  • Jelölje ki az opciókat, és nyomja meg 2 gombot a ( M ) kiválasztásához vagy a kijelölés törléséhez ( U ).
  • A művelet befejezéséhez nyomja meg G gombot.
választási lehetőség Leírás
[ Fókuszpont ] Válassza ( M ) ezt az opciót a kép készítésekor használt fókuszpont helyének megtekintéséhez.
[ Mark első felvétel a sorozatban ]

Ha ezt az opciót választja ( M ), az egyes sorozatok első képét egy c ikon és egy szám jelzi, amely a sorozatban készült felvételek számát jelzi.

[ Expozíciós információ ] A kiválasztott ( M ) információs kijelzések a DISP gombbal vagy az 1 vagy 3 megnyomásával tekinthetők meg.
[ Kiemelések ]
[ RGB hisztogram ]
[ Fényképezési adatok ]
[ Áttekintés ]
[ Nincs (csak kép) ]
[ Fájl információ ]
[ Alapvető felvételi adatok ] A kiválasztott ( M ) opciók megjelennek a teljes képes visszajátszás [ Shooting data ] képernyőjén.
[ Flash adatok ]
[ Picture Control /HLG adatok ]
[ Egyéb felvételi adatok ]
[ Szerzői jogi információ ]
[ Helyadatok ]
[ IPTC adatok ]