Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Videó villogásának csökkentése

G gomb U 1 videofelvétel menü

Csökkentse a villogást és a sávosodást a fényképezési kijelzőn és a fluoreszkáló vagy higanygőz megvilágítás mellett rögzített felvételeken.

  • Válassza az [ Auto ] lehetőséget, hogy a fényképezőgép automatikusan kiválaszthassa a megfelelő frekvenciát.
  • Ha az [ Auto ] nem hozza meg a kívánt eredményt, válassza az [ 50 Hz ] vagy a [ 60 Hz ] lehetőséget a helyi tápegység frekvenciájának megfelelően. Válassza az [ 50 Hz ] értéket az 50 Hz-es tápegységgel rendelkező területeken, a [ 60 Hz ] értéket a 60 Hz-es tápegységgel rendelkező területeken.
  • A [ Videó villogásának csökkentése ] módosításai a fényképezési módban megjelenő fényképezési képernyőre is vonatkoznak.

Figyelmeztetések: „ Videó villogásának csökkentése

  • Ha az [ Auto ] nem hozza meg a kívánt eredményt, és nem biztos a helyi tápegység frekvenciáját illetően, tesztelje az 50 és 60 Hz-es opciókat is, és válassza ki azt, amelyik a legjobb eredményt adja.
  • Előfordulhat, hogy a villogáscsökkentés nem hozza meg a kívánt eredményt, ha a téma nagyon világos. Ha ez a helyzet, próbáljon meg kisebb rekeszt választani (nagyobb f-szám).
  • Előfordulhat, hogy a villogáscsökkentés nem hozza meg a kívánt eredményt az M- től eltérő módokban. Ebben az esetben válassza az M módot, és a helyi tápegység frekvenciájához igazodó záridőt:

    • 50 Hz: ¹⁄100 s, ¹⁄50 s, ¹⁄25 s
    • 60 Hz: ¹⁄125 s, ¹⁄6₀ s, ¹⁄30 s