Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Néma üzemmód

G gomb U B beállítási menü

Válassza az [ ON ] lehetőséget a beállítás menü [ Camera sounds ] pontjában kiválasztott beállítások felülbírálásához, és elnémítja az elektronikus zárat és a hangszórót fényképezés közben.

  • Az [ ON ] kiválasztása a fényképezőgép egyéb hangjait is elnyomja. Ez azonban nem némítja el teljesen a kamerát. A fényképezőgép hangjai továbbra is hallhatók, például az automatikus élességállítás vagy a rekesznyílás beállítása közben, ez utóbbi esetben a legszembetűnőbb az f/5,6-nál kisebb rekeszértékeknél (azaz nagyobb f-számoknál).
  • A képkocka előrehaladási sebessége bizonyos körülmények között csökkenhet.
  • A hosszú expozíciós zajcsökkentés le van tiltva.
  • Az opcionális vakuk nem villannak.
  • A Csendes mód elnémítja az elektronikus zárat és a sípoló hangszórót, valamint tompítja a fényképezőgép egyéb hangjait, de nem mentesíti a fotósokat attól, hogy tiszteletben tartsák alanyaik magánéletét és képalkotási jogait.

A készenléti időzítő

A készenléti időzítő aktiválásakor vagy lejártakor hang hallható még akkor is, ha a [ BE ] van kiválasztva a [ Csendes mód ] beállításhoz. A készenléti időzítő elnémításához válassza a [ No limit ] lehetőséget a c3 egyéni beállításnál [ Kikapcsolási késleltetés ] > [ Készenléti időzítő ].