Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Kamera hangok

G gomb U B beállítás menü

Zárhang

Válassza ki, hogy a fényképezőgép adjon-e hangot a zár kioldásakor. Az [ OFF ] kiválasztása kikapcsolja a zárkioldási hangot.

Hangjelzés be/ki

Kapcsolja be vagy ki a csipogó hangszórót.

  • Ha az [ Be ] van kiválasztva a [ Beep on/off ] beállításnál, hangjelzés hallható, ha:

    • az önkioldó visszaszámol,
    • időzített fényképezés, időzített videórögzítés vagy élességváltás vége,
    • a fényképezőgép fénykép módban fókuszál (megjegyzendő, hogy ez nem érvényes, ha az AF-C van kiválasztva fókuszmódhoz, vagy ha a [ Release ] van kiválasztva az a2 egyéni beállításnál [ AF-S priority selection ]), vagy
    • érintésvezérlést használnak.
  • Válassza a [ Ki (csak érintéses vezérlők) ] lehetőséget, hogy letiltja a hangjelzést az érintéses vezérlőknél, miközben más célokra engedélyezi.

Hangerő

Állítsa be a csipogás hangerejét és a zárkioldó hangerejét.

Hangmagasság

Válassza ki a sípolás hangmagasságát a [ Magas ] és [ Low ] közül. A zárhang hangmagassága nem módosítható.

Néma üzemmód

Ha a beállítás menüben a [ Csendes mód ] beállításnál kiválasztja az [ ON ] opciót, letiltja a zárkioldó hangot és a sípoló hangszórót.

Figyelem: A kamera hangjai

Az egymást átfedő sípolások és/vagy zárhangok egyetlen hangként szólalhatnak meg.