Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

A „Lejátszási sebesség” elem hozzáadása a Video Playback i menühöz

A [ Lejátszási sebesség ] elem hozzáadva a videó lejátszás i menühöz. Válassza ki a videó lejátszási sebességét az [ Eredeti sebesség ], az [ 1/2× sebesség ] és az [ 1/4× sebesség ] közül. A lejátszás lassítva, 1/2-szeres sebességgel vagy 1/4-szeres sebességgel folytatódik, ha az [ 1/2× sebesség ] vagy [ 1/4× sebesség ] van kiválasztva. Ezenkívül a videó lejátszási sebessége módosítható lejátszás közben, amikor a videó szüneteltetve van, a [ Lejátszási sebesség ] segítségével a lejátszás i menüben.

A lejátszási sebesség módosítása a fő és a segédtárcsával

Egy [ Lejátszási sebesség ] elem is hozzáadásra került az Egyéni beállítások menü f3 [ Egyéni vezérlők (lejátszás) ] részéhez. Ha a fő- vagy segédtárcsához van rendelve, a lejátszási sebesség a vezérlőtárcsa elforgatásával módosítható videolejátszás közben ( 0 új szerep érhető el a „Fő parancstárcsa”/„Alparancstárcsa” > „Frame Advance” menüpontban ).

A lejátszási sebesség módosítása

  • Ha a lejátszási sebességet az i menün keresztül módosítja, az új lejátszási sebesség minden videolejátszásra érvényes lesz.
  • Ha a lejátszási sebességet olyan vezérlőtárcsával változtatja meg, amelyhez a [ Lejátszási sebesség ] az f3 egyéni beállítás [ Egyéni vezérlők (lejátszás) ] segítségével van hozzárendelve, az új lejátszási sebesség csak az aktuális videó lejátszásra vonatkozik.