Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

f12: Teljes képkockás lejátszási pöccintés

G gomb U A Egyéni beállítások menü

Válassza ki a fel-le vagy balra és jobbra pöccintéshez rendelt szerepet teljes képes lejátszás közben.

Pöccintéssel fel/lefelé

Válassza ki a műveletet felfelé vagy lefelé pöccintéssel.

választási lehetőség Leírás
c [ Értékelés ] Rendeljen az aktuális képhez egy előre kiválasztott értékelést. Az értékelés 2 gomb megnyomásával választható ki.
K [ Válassza ki számítógépre való feltöltéshez ] Jelölje meg az aktuális képet elsőbbségi feltöltéshez a számítógépre.
N [ Feltöltés kiválasztása (FTP) ] Jelölje meg az aktuális képet prioritásként FTP-kiszolgálóra való feltöltéshez.
g [ Védd ] Az aktuális kép védelme.
W [ Hangjegyzet ] Pöccintéssel indítsa el a hangjegyzet rögzítését. Ha az aktuális képhez már létezik jegyzet, a pöccintés elindítja a meglévő jegyzet lejátszását. Nyomja meg J gombot a felvétel vagy lejátszás befejezéséhez.
[ Nincs ] A fel vagy le pöccintésnek nincs hatása.
  • A felfelé vagy lefelé pöccintéssel kiválasztott képeket, ha az [ Értékelés ], [ Kiválasztás számítógépre való feltöltéshez ], [ Feltöltés kiválasztása (FTP) ] vagy [ Védelem ] van kiválasztva, ikonok jelzik ( 0 Alapvető információ ). A jelölés eltávolítható, ha ismételten pöccint ugyanabba az irányba.

Pöccintsen az Advance Irányban

Válassza ki a képkocka előrehaladásához használt mozdulatot.

választási lehetőség Leírás
S [ Bal←Jobb ] Pöccintsen jobbról balra a következő kép megtekintéséhez.
T [ Bal → Jobb ] Pöccintsen balról jobbra a következő kép megtekintéséhez.