Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Védjegyek és licencek

 • A CFexpress a CompactFlash Association védjegye az Egyesült Államokban és más országokban.
 • NVM Express az NVM Express Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye.
 • XQD a Sony Corporation védjegye.
 • Az SD, SDHC és SDXC logók az SD-3C, LLC védjegyei.
 • Windows Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.
 • Apple , az App Store®, az Apple logók, iPhone , iPad , Mac és macOS Apple Inc. Egyesült Államokban és/vagy más országokban bejegyzett védjegyei.
 • Android , Google Play és a Google Play logó a Google LLC védjegyei. Az Android robotot a Google által létrehozott és megosztott munkából reprodukálják vagy módosítják, és a Creative Commons 3.0 Attribution License-ben leírt feltételek szerint használják.
 • Az IOS a Cisco Systems, Inc. védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban, és licenc alapján használják.
 • HDMI , a HDMI logó és High-Definition Multimedia Interface HDMI Licensing, LLC védjegyei vagy bejegyzett védjegyei.

 • A Bluetooth ® szóvédjegy és logó Bluetooth SIG, Inc. bejegyzett védjegyei, és az ilyen védjegyek Nikon általi használata licenc alapján történik.
 • Wi-Fi és a Wi-Fi logó a Wi-Fi Alliance védjegye vagy bejegyzett védjegye.
 • intoPIX technology segítségével.

 • Minden más, ebben a dokumentumban vagy a Nikon termékhez mellékelt dokumentációban említett kereskedelmi név a megfelelő tulajdonosok védjegye vagy bejegyzett védjegye.
 • A Made for Apple jelvény használata azt jelenti, hogy egy tartozékot kifejezetten a jelvényben megjelölt Apple termékekhez való csatlakozásra terveztek, és a fejlesztő tanúsította, hogy megfelel Apple teljesítményszabványainak. Apple nem vállal felelősséget az eszköz működéséért vagy a biztonsági és szabályozási szabványoknak való megfelelőségéért. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ennek a tartozéknak az Apple termékkel való használata befolyásolhatja a vezeték nélküli teljesítményt.
 • Ez a termék az OpenSSL Project által az OpenSSL Toolkit való használatra kifejlesztett szoftvert tartalmaz.

FreeType licenc ( FreeType2 )

A szoftver egyes részei szerzői jogvédelem alatt állnak © 2012 The FreeType Project ( https://www.freetype.org ). Minden jog fenntartva.

MIT -licenc ( HarfBuzz )

A szoftver egyes részei szerzői jogvédelem alatt állnak © 2018 The HarfBuzz Project ( HarfBuzz ). Minden jog fenntartva.

A SZERZŐI JOG TULAJDONOSA SEMMILYEN ESETÉN NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET SEMMILYEN FÉL ELŐTT A KÖZVETLEN, KÖZVETETT, KÜLÖNLEGES, VÉLETLENES VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT, AMELYEK A SZOFTVER ÉS A DOKUMENTUMOK HASZNÁLATÁBÓL EREDMÉNYEK, A HADÓKÖNYVEK, FELADATOK FELTÉTELE. . A SZERZŐI JOG TULAJDONOSA KIFEJEZETTEN ELTAGAD MINDEN GARANCIÁT, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG AZ ELADHATÓSÁGRA ÉS A MEGHATÁROZOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VONATKOZÓ VÉLEMEZETT GARANCIÁT. AZ ITT BIZTOSÍTOTT SZOFTVER „AHOGY VAN”, ÉS A SZERZŐI JOG TULAJDONOSÁNAK NEM KÖTELEZŐ KARBANTARTÁS, TÁMOGATÁS, FRISSÍTÉSEK, BŐVÍTÉSEK VAGY MÓDOSÍTÁSOK BIZTOSÍTÁSÁRA.

Unicode® Character Database License ( Unicode karakteradatbázis)

A termékhez tartozó szoftver a Unicode® Character Database License nyílt forráskódú szoftvert használja. A szoftverlicenc feltételei a következők:

SZERZŐI JOGOK ÉS ENGEDÉLYEZÉS

Copyright © 1991-2023 Unicode , Inc. Minden jog fenntartva.

Terjesztve a Felhasználási feltételek szerint
https://www.unicode.org/copyright.html .

Ezennel ingyenes engedélyt adunk minden olyan személynek, aki másolatot szerez a Unicode adatfájlokról és bármely kapcsolódó dokumentációról ("Adatfájlok") vagy Unicode szoftverről és bármely kapcsolódó dokumentációról (a "Szoftver") az adatfájlok kezeléséhez. vagy Szoftver korlátozás nélkül, ideértve korlátozás nélkül az Adatfájlok vagy Szoftverek használatának, másolásának, módosításának, egyesítésének, közzétételének, terjesztésének és/vagy eladásának jogát, valamint annak lehetővé tételét, hogy az Adatfájlok vagy Szoftverek számára biztosított személyek ezt megtegyék. szóval, feltéve, hogy akár

 1. ez a szerzői jogra és engedélyre vonatkozó megjegyzés az Adatfájlok vagy Szoftver összes példányánál megjelenik, vagy
 2. ez a szerzői jogi és engedélyezési megjegyzés a kapcsolódó dokumentációban található.

AZ ADATKEZELÉSEKET ÉS SZOFTVERT „AHOGY VAN”, MINDEN FÉLE, KIFEJEZETT VAGY VÉLEMEZTETETT GARANCIA NÉLKÜL NYÚJTÁSRA, BELEÉRTVE AZ ELADHATÓSÁGRA, BIZONYOS CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS JOGI JOGI KÖTELEZETTSÉGEN NEM VONATKOZÓ GARANCIÁT, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG. A JELEN KÖZLEMÉNYBEN SZEREPLŐ SZERZŐI JOG TULAJDONOSA VAGY TULAJDONOSAI SEMMI ESETÉN NEM FELELŐS SEMMILYEN KÖVETELÉSÉRT, VAGY BÁRMILYEN KÜLÖNLEGES KÖZVETETT VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT, VAGY A SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK VESZTESÉGÉBŐL EREDŐ KÁROKÉRT. EGYÉB, AZ ADATFÁJLOK VAGY SZOFTVER FELHASZNÁLÁSÁBÓL VAGY AZZAL KAPCSOLATOS FORRÓ CSELEKVÉSE.

A jelen közleményben foglaltak kivételével a szerzői jog tulajdonosának neve a szerzői jog tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható reklámban vagy egyéb módon az adatfájlok vagy szoftverek értékesítésének, felhasználásának vagy egyéb kereskedésének elősegítésére.

AVC Patent Portfolio License

EZ A TERMÉK AZ AVC SZABADALMI PORTFÓLIÓ LICENC ALAPJÁN A FOGYASZTÓ SZEMÉLYES ÉS NEM KERESKEDELMI FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ LICENC ÉRTÉKELT, HOGY (i) VIDEÓ KÓDOLÁSA AZ AVC SZABVÁNYNAK MEGFELELŐEN ("AVC VIDEÓ") ÉS/VAGY (ii) VIDEODECODETHAVCAS SZEMÉLYES ÉS NEM KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉGET VÁLTOZÓ FOGYASZTÓ ÁLTAL KÓDOLVA, ÉS/VAGY AVC VIDEÓ BIZTOSÍTÁSÁRA RENDELKEZETT VIDEÓSZOLGÁLTATÓTÓL SZEREZTE BE. EGYÉB FELHASZNÁLÁSRA NINCS ENGEDÉLY NYÚJTÁSA, VAGY VÉLETLENÜL. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK SZEREZHETŐK AZ MPEG LA, LLC-TŐL. LÁSD

https://www.mpegla.com

BSD licenc ( NVM Express Driver)

A kamera NVM Express illesztőprogramjában található nyílt forráskódú szoftver licence a következő:

https://imaging.nikon.com/support/pdf/LicenseNVMe.pdf

Egyéb nyílt forráskódú szoftverek

További nyílt forráskódú licencek az alábbi URL-címen találhatók:

https://imaging.nikon.com/oss/en/index.htm