Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

Firmware verzió

G gomb U B beállítási menü

Tekintse meg a fényképezőgép aktuális firmware-verzióját. A firmware frissítése akkor hajtható végre, ha a memóriakártya új firmware-t tartalmaz.

 • A fényképezőgép az alábbiak szerint jeleníti meg a fényképezőgép és a mellékelt tartozékok firmware verzióit. Csak a fényképezőgéphez jelenleg csatlakoztatott tartozékok jelennek meg.

  • C: Kamera firmware
  • LF/MA: Objektív (LF) vagy rögzítőadapter (MA) firmware
  • S: Flash firmware
  • W: Vezeték nélküli távirányító firmware
  • TC: Telekonverter firmware
  • RG: Távoli markolat firmware

Firmware frissítések

A frissítéseket számítógépről vagy okoseszközről lehet végrehajtani.

 • Számítógép : keresse meg a Nikon letöltőközpontot az új firmware-ért. További információkért tekintse meg a firmware letöltési oldalát.
 • Intelligens eszköz : Ha az okoseszközt a SnapBridge alkalmazással párosították a fényképezőgéppel, az alkalmazás automatikusan értesíti Önt, amikor elérhetővé válnak a frissítések, majd az okoseszközön keresztül letöltheti a frissítést a fényképezőgép memóriakártyájára. További információért tekintse meg a SnapBridge alkalmazás online súgóját. Előfordulhat, hogy SnapBridge nem jeleníti meg az értesítést egyidejűleg, amikor frissítések érhetők el a Nikon letöltőközpontban.