Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google fordító

EZ A SZOLGÁLTATÁS GOOGLE ÁLTAL KÉSZÍTETT FORDÍTÁSOKAT TARTALMAZHAT. A GOOGLE A FORDÍTÁSOKRA VONATKOZÓLAG NEM VÁLLAL SEMMIFÉLE GARANCIÁT, ÍGY SEM KIFEJEZETTEN, SEM HALLGATÓLAGOSAN NEM GARANTÁLJA A FORDÍTÁS PONTOSSÁGÁT ÉS MEGBÍZHATÓSÁGÁT, TOVÁBBÁ NEM VÁLLAL HALLGATÓLAGOS GARANCIÁT ANNAK FORGALOMKÉPESSÉGÉRE, EGY ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGÁRA ÉS JOGTISZTASÁGÁRA.

A Nikon Corporation (a továbbiakban a „Nikon”) referencia-útmutatóit a kényelmes használat érdekében lefordíttattuk a Google fordító által működtetett fordítószoftverrel. Észszerű erőfeszítéseket tettünk a fordítás pontosságának biztosítása érdekében, azonban az automatizált fordítás nem képes tökéletesen helyettesíteni az embert. A fordításokat szolgáltatásként biztosítjuk a Nikon referencia-útmutatók felhasználóinak, olyan állapotban, „ahogy vannak”. Sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát nem vállalunk az angolból bármely más nyelvre lefordított útmutatók pontosságáért, megbízhatóságáért és helyességéért. A fordítószoftver korlátaiból adódóan előfordulhat, hogy bizonyos tartalmak (például képek, videók, Flash videók stb.) fordítása nem pontos.

A referencia-útmutatók hivatalos szövege az angol változat. A fordításban előforduló következetlenségek és eltérések nem kötelező erejűek, megfelelőségi vagy jogérvényesítési célból joghatással nem bírnak. Amennyiben a referencia-útmutatók fordításában tartalmazott információ pontosságával kapcsolatban kérdései merülnek fel, tájékozódjon az útmutatók hivatalos, angol változatában.

USB adatkapcsolat

G gomb U F hálózati menü

Módosítsa a fényképezőgép USB adatcsatlakozóján keresztül más eszközökhöz való csatlakozás beállításait.

  • Válassza az [ MTP/PTP ] lehetőséget, ha számítógépekhez vagy Android eszközökhöz csatlakozik USB keresztül.
  • Válassza az [ iPhone ] lehetőséget, ha iPhone készülékekhez harmadik féltől származó USB -C-Lightning kábelen keresztül csatlakozik az NX MobileAir használatához (a kompatibilis USB -C-Lightning kábelekkel kapcsolatos információkért tekintse meg az NX MobileAir online súgóját).
  • Válassza az [ USB -LAN ] lehetőséget, ha a fényképezőgép USB adatcsatlakozójához csatlakoztatott, harmadik féltől származó USB -Ethernet adapteren keresztül csatlakoztatott Ethernet-kábellel számítógéphez vagy másik fényképezőgéphez csatlakozik.

Figyelem: „ iPhone

Az [ iPhone ] kiválasztása csak az NX MobileAir alkalmazást futtató iPhone készülékekhez engedélyezi a csatlakozást. Ha nem NX MobileAir használ, válassza az [ MTP/PTP ] vagy az [ USB - LAN ] lehetőséget.

Figyelem: „ USB -LAN

Ha az [ USB -LAN ] van kiválasztva, az USB adatcsatlakozó csak USB -Ethernet adapterekhez való csatlakozáshoz használható, és nem használható más eszközökhöz USB keresztül történő csatlakoztatásra.