Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Opțiune nouă de detectare a subiectului AF: „Păsări”

[ Păsări ] a fost adăugat la opțiunile de detectare a subiectului disponibile în [ Opțiuni de detectare a subiectului AF ] în meniurile de fotografiere și înregistrare video.

 • În cazul meniului de înregistrare video, alegerea subiectului se face prin [ Opțiuni de detectare a subiectului AF ] > [ Detecție subiect ]. Pot fi selectate tipuri separate de subiecte pentru modurile foto și video.

 • Dacă o pasăre este detectată când este selectat [ Păsări ], punctul de focalizare va apărea peste fața păsării în cauză. Dacă aparatul foto detectează ochii subiectului, punctul de focalizare va apărea în schimb peste unul sau altul dintre ochi. Dacă camera nu poate detecta nici fața, nici ochii, va afișa un punct de focalizare peste pasărea detectată.

Atenționări: Detectarea subiectului folosind „Păsări”

 • Detectarea subiectului poate să nu funcționeze conform așteptărilor dacă:

  • fața subiectului este prea mare sau mică în raport cu cadrul,
  • fața subiectului este prea puternic sau slab iluminată,
  • fața sau ochii subiectului sunt ascunși de pene sau altele asemenea,
  • fața și ochii subiectului sunt de culori similare sau
  • subiectul se mișcă excesiv în timpul fotografierii.
 • Aparatul foto poate afișa un chenar în jurul subiecților care nu sunt păsări, dar care seamănă cu ele. Dacă aparatul foto detectează adesea în mod eronat alți subiecți decât păsările, trecerea la un mod zonă AF cu puncte de focalizare mai mici poate îmbunătăți performanța focalizării.
 • Pâlpâirea este mai probabil să apară dacă fotografiile sunt făcute sub lumină fluorescentă, cu vapori de mercur sau cu iluminare similară, comparativ cu alte medii.

  • Selectarea [ ON ] pentru [ Photo flicker reduction ] din meniul de fotografiere reduce efectele de pâlpâire.
  • Vă recomandăm să selectați [ OFF ] pentru [ Photo flicker reduction ] în meniul de fotografiere dacă nu există pâlpâire.
 • Lumina de la iluminatorul de asistență AF poate afecta negativ ochii unor păsări; selectați [ OFF ] pentru setarea personalizată a12 [ Iluminator de asistență AF încorporat ] când utilizați focalizarea automată.