Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Capacitate card de memorie

Următorul tabel arată capacitatea memoriei tampon și numărul aproximativ de imagini care pot fi stocate pe un card de 660 GB 1 la diferite calități de imagine ( 0 Ajustarea calității imaginii ) și dimensiuni ( 0 Alegerea unei dimensiuni a imaginii ) cu [ FX (36 × 24) ] selectat pentru [ Alege zona imaginii ] și [ SDR ] selectat pentru [ Mod Ton ]. Capacitatea reală variază în funcție de condițiile de fotografiere și de tipul cardului.

Calitatea imaginii Marimea imaginii Mărime fișier Numărul de expuneri rămase 2 Capacitate tampon 2, 3
NEF ( RAW ), compresie fără pierderi Aproximativ. 51,6 MB 7300 cadre 81 de cadre
NEF ( RAW ), randament ridicat m Aproximativ. 32,6 MB 17.200 de cadre 599 de cadre
NEF ( RAW ), eficiență ridicată Aproximativ. 21,1 MB 24.200 de cadre Peste 1000 de cadre
JPEG /HEIF bine 4 Mare Aproximativ. 19,0 MB 20.900 de cadre Peste 1000 de cadre 5
Mediu Aproximativ. 12,4 MB 35.900 de cadre
Mic Aproximativ. 6,7 MB 69.900 de cadre
JPEG /HEIF normal 4 Mare Aproximativ. 11,8 MB 41.900 de cadre Peste 1000 de cadre 5
Mediu Aproximativ. 7,0 MB 69.900 de cadre
Mic Aproximativ. 3,5 MB 139.000 de cadre
JPEG /HEIF de bază 4 Mare Aproximativ. 4,0 MB 78.600 de cadre Peste 1000 de cadre 5
Mediu Aproximativ. 2,7 MB 125.000 de cadre
Mic Aproximativ. 1,8 MB 251.000 de cadre

Cifrele sunt pentru un card de memorie Nikon MC‑CF660G Tip B CFexpress de 660 GB (din martie 2023) cu un obiectiv NIKKOR Z 50 mm f/1.8 S montat pe cameră.

Numărul de imagini care pot fi salvate pe cardul de memorie sau stocate în memoria tampon variază în funcție de scena înregistrată.

Numărul maxim de expuneri care pot fi stocate în memoria tampon la ISO 100. Poate scădea în anumite situații, inclusiv atunci când:

  • este selectată o opțiune de compresie optimă ([ m ]) pentru [ Calitate imagine ] pentru fotografiile realizate în format JPEG sau
  • [ ON ] este selectat pentru [ Control automat distorsiuni ].

Cifrele presupun că este selectată o opțiune cu prioritate pentru dimensiune (o opțiune nemarcată cu [ m ]) pentru [ Calitate imagine ]. Selectarea unei opțiuni de compresie optimă ([ m ]) crește dimensiunea fișierului; numărul de imagini și capacitatea tamponului scade în consecință.

Scade atunci când este selectat [ HLG ] pentru [ Mod Ton ] și [ Mari ] este selectat pentru [ Dimensiune imagine ].