Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

f1: Personalizează i meniul

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți elementele listate în meniul i afișat când butonul i este apăsat în modul foto.

Vizualizați informațiile cardului de memorie

Vizualizați slotul selectat în prezent ca destinație pentru fotografii noi și opțiunile utilizate pentru înregistrarea imaginilor atunci când sunt introduse două carduri de memorie. Această opțiune poate fi utilizată pentru a vizualiza, dar nu pentru a modifica opțiunea selectată.

  • Opțiunile utilizate pentru înregistrarea imaginilor când sunt introduse două carduri de memorie pot fi selectate utilizând [ Funcție slot secundar ] din meniul de fotografiere.

Zoom de afișare pe ecran împărțit

Dacă meniului i este atribuit [ Zoom afișaj ecran divizat ], puteți selecta [ Zoom afișare ecran divizat ] pentru a mări simultan două zone care sunt aliniate orizontal, dar care se află în părți diferite ale cadrului (zoom de afișare pe ecran divizat). ). Locațiile zonelor sunt indicate de cele două cadre ( r ) în fereastra de navigare din colțul din dreapta jos al afișajului.

  • Mărirea simultană a două zone larg separate, dar aliniate orizontal ale cadrului, facilitează nivelarea imaginilor cu clădiri sau alte obiecte largi.
  • Utilizați butoanele X și W ( Q ) pentru a mări și micșora.
  • Apăsați 4 sau 2 pentru a derula zona selectată la stânga sau la dreapta. Utilizați butonul J pentru a comuta între cele două zone.
  • Apăsați 1 sau 3 pentru a derula simultan ambele zone în sus sau în jos.
  • Pentru a focaliza pe subiectul din centrul zonei selectate, apăsați pe jumătate butonul de declanșare.
  • Pentru a ieși din zoom-ul afișajului pe ecran divizat, apăsați butonul i .

MB-N12 Info

Vizualizați informații despre baterii din pachetele de baterii de alimentare opționale MB-N12 atașate la cameră ( 0 Verificarea nivelului bateriilor din MB-N12 ).