Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Caracteristici disponibile cu versiunea de firmware „C” 2.00

Ghid de referință Z 8 este pentru versiunea de firmware „C” 1.01 (cea mai recentă versiune a Ghid de referință Z 8 este disponibilă din Centrul de descărcare Nikon ). Acest capitol detaliază noile caracteristici și modificări introduse cu versiunea de firmware 2.00 a camerei „C”. Cele două documente urmează să fie citite împreună.

"Versiunea softului"

Pentru a vedea versiunea firmware-ului camerei sau a actualiza firmware-ul camerei, selectați [ Versiunea softului ] în meniul de configurare.

Actualizările pot fi efectuate folosind un computer sau un dispozitiv inteligent.

  • Computer : Verificați Centrul de descărcare Nikon pentru versiuni noi ale firmware-ului camerei. Informațiile despre efectuarea actualizărilor sunt disponibile prin pagina de descărcare a firmware-ului.

    https://downloadcenter.nikonimglib.com/

  • Dispozitiv inteligent : Dacă dispozitivul inteligent a fost asociat cu camera utilizând aplicația SnapBridge , aplicația vă va anunța automat când actualizările devin disponibile și apoi puteți descărca actualizarea pe cardul de memorie al camerei prin intermediul dispozitivului inteligent. Pentru informații despre efectuarea actualizărilor, consultați ajutorul online SnapBridge . Rețineți că este posibil ca notificările automate să nu fie afișate exact în același timp în care actualizările sunt disponibile în Centrul de descărcare Nikon .