Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Oprire automată a temperaturii

Butonul G U B meniul de configurare

Nivelul la care camera se va opri automat pe măsură ce temperatura sa internă crește poate fi selectat dintre [ Standard ] și [ High ].

  • Când este selectat [ Standard ], camera va afișa mai întâi o pictogramă J și apoi o pictogramă K pe măsură ce temperatura sa internă crește, trecând la un temporizator cu numărătoare inversă dacă temperatura crește și mai mult.
  • Când este selectat [ High ], camera va afișa pictogramele J , K și M pe măsură ce temperatura sa internă crește, trecând la un cronometru cu numărătoare inversă dacă temperatura crește și mai mult.
  • Când cronometrul de numărătoare inversă ajunge la zero, camera se va opri automat și fotografiile ulterioare vor fi suspendate.

Atenție: „ Ridicat

Deși selectarea [ High ] vă oferă mai mult timp înainte ca camera să se închidă, camera poate deveni fierbinte la atingere. Vă recomandăm să folosiți un trepied sau alt echipament pentru a reduce timpul petrecut atingând camera.

Atenții: Când camera este fierbinte

  • În unele cazuri, cronometrul cu numărătoare inversă poate fi afișat în momentul în care camera este pornită, chiar și atunci când este selectat [ High ].
  • Calitatea imaginii poate scădea când camera este fierbinte.
  • Cardurile de memorie și bateriile introduse într-o cameră fierbinte se pot încinge și ele. În acest caz, nu încercați să scoateți imediat cardurile de memorie sau bateriile, ci așteptați ca camera să se răcească.