Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Suport pentru Power Zoom

Aparatul foto acceptă acum zoom puternic pentru utilizare cu obiective cu zoom puternic (PZ). În plus față de utilizarea inelului de zoom al obiectivului, acum aveți opțiunea de a mări și micșora obiectivele cu zoom puternic atașate la cameră folosind comenzile camerei („zoom puternic”).

Setare personalizată nouă: f12” Atribuiți butoane Power Zoom

Alegeți dacă butoanele X și W ( Q ) pot fi folosite pentru zoom puternic în timpul fotografierii statice când este atașat un obiectiv cu zoom puternic.

Opțiune Descriere
[ Folosiți butoanele x / w ] Selectarea [ PORNIT ] permite ca butoanele X și W ( Q ) să fie folosite pentru zoom puternic.
[ Viteza de zoom puternic ] Alegeți viteza cu care obiectivele cu zoom puternic pot fi mărite și micșorate folosind butoanele.

Nouă setare personalizată: g9 „Atribuiți butoane Power Zoom”

Alegeți dacă butoanele X și W ( Q ) pot fi folosite pentru zoom puternic în timpul înregistrării video când este atașat un obiectiv cu zoom puternic.

Opțiune Descriere
[ Folosiți butoanele x / w ] Selectarea [ PORNIT ] permite ca butoanele X și W ( Q ) să fie folosite pentru zoom puternic.
[ Viteza de zoom puternic ]

Alegeți viteza cu care lentilele cu zoom puternic pot fi mărite și micșorate folosind butoanele; dacă doriți, puteți alege o viteză pentru utilizare în timpul înregistrării și alta pentru pre- și post-înregistrare.

  • Rețineți că sunetele produse de obiectiv pot fi audibile în filmările înregistrate în timpul zoomului. Efectul poate fi atenuat selectând o viteză de zoom mai mică.

Atribuirea zoomului puternic la comenzile camerei

Rolul de zoom puternic poate fi atribuit comenzilor camerei utilizând opțiunile nou adăugate la Setări personalizate f2 [ Comenzi personalizate (fotografiere) ] și g2 [ Comenzi personalizate ]. Acest rol poate fi atribuit butoanelor Fn1 și Fn2 ( 0 Opțiuni noi pentru setări personalizate f2 „Comenzi personalizate (Fogere)” și g2 „Comenzi personalizate” ).

Element nou din meniul de configurare: „ Salvați poziția de zoom (Lentile PZ)

Dacă este selectat [ PORNIT ] când este atașat un obiectiv cu zoom motor (PZ), camera va salva poziția actuală a zoomului când este oprită și o va restabili la următoarea pornire. Rețineți că acest lucru crește timpul de pornire a camerei.

Afișarea distanței focale

Distanța focală a obiectivului este afișată pe afișajul de fotografiere când este atașat un obiectiv cu zoom puternic.