Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d10: Culori calde de afișare

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Utilizați culori mai calde cu luminozitate redusă în afișajele de fotografiere, meniu și/sau redare. Acest lucru face afișajele mai ușor de vizualizat cu o viziune adaptată la mediile întunecate în timpul fotografierii astronomice și altele asemenea.

Opțiune Descriere
[ Opțiuni de culori calde pentru afișaj ]

Alegeți dintre următoarele opțiuni.

  • [ Mod 1 ]: Folosiți culori mai calde în afișajele de fotografiere, meniu și redare.
  • [ Mod 2 ]: Folosiți culori mai calde în afișajul meniului. Culorile mai calde sunt folosite și pentru pictograme și alte informații din afișajele de fotografiere și redare, dar nu pentru vizualizarea prin obiectiv sau conținutul imaginilor în sine.
  • [ Dezactivat ]: culorile calde nu sunt utilizate.
[ Luminozitatea afișajului în culori calde ] Apăsați 1 sau 3 pentru a regla luminozitatea afișajului cu culori calde. Alegeți valori mai mari pentru luminozitate crescută, valori mai mici pentru luminozitate redusă.