Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d13: Indicator de timp de eliberare

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Reglați setările legate de modul în care răspunde afișajul când declanșatorul este eliberat.

Opțiune Descriere
[ Tipul indicatorului ]
 • Alegeți cum răspunde afișajul când declanșatorul este eliberat.

  • [ Tip A ]: Afișajul se întunecă când declanșatorul este eliberat. Acest lucru facilitează urmărirea subiectului în timpul fotografiilor panorame.
  • [ Tip B ]: marginile apar în partea de sus, de jos și pe părțile laterale ale cadrului când declanșatorul este eliberat.
  • [ Tip C ]: marginile apar pe părțile laterale ale cadrului când declanșatorul este eliberat.
  • [ Dezactivat ]: Un indicator al timpului de declanșare nu este afișat când declanșatorul este eliberat.
 • Rețineți că, indiferent de opțiunea selectată, indicatorii de timp de eliberare nu sunt afișați la viteze mici de expunere.
[ Tip A întârziere restaurare automată ]

Alegeți viteza obturatorului la care aparatul foto comută la [ Tip A ] când este selectată o altă opțiune decât [ Tip A ] pentru [ Tip indicator ].

 • Această opțiune are efect în modurile S și M .
 • Când fotografiile sunt realizate la viteze de expunere la sau mai mici decât valoarea aleasă pentru [ Tip A întârziere restaurare automată ], afișajul se va întuneca pentru a indica că declanșatorul a fost eliberat.
 • Afișajul [ Type A ] facilitează urmărirea subiectului în timpul fotografiilor panorame.