Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Modificări și completări la „Conectați-vă la serverul FTP”

Au fost făcute modificări și completări la [ Conectați-vă la serverul FTP ] din meniul de rețea.

Creșterea spațiului de stocare al profilului

Numărul de profiluri de rețea care pot fi salvate utilizând [ Conectare la serverul FTP ] > [ Setări de rețea ] > [ Copiere pe/de pe card ] > [ Copiere profil pe card ] a crescut de la 1 la 99.

  • Evidențiați [ Copiere profil pe card ] și apăsați 2 , apoi evidențiați un profil pe care doriți să îl salvați și apăsați din nou 2 . Selectați destinația (1–99) și apăsați J pentru a copia profilul pe card.

Reconectare automată la eroare

[ Păstrați conexiunea ] a fost adăugat la opțiunile disponibile pentru [ Conectare la server FTP ] > [ Opțiuni ] în meniul de rețea. Dacă conexiunea se pierde din cauza unei erori fără fir, TCP/IP sau FTP atunci când este selectat [ ON ], camera va încerca automat să se reconnecteze după aproximativ 15 secunde. Camera va încerca să se reconecteze în mod repetat până când conexiunea este restabilită.

  • Temporizatorul de așteptare nu va expira când este selectat [ ON ], indiferent de opțiunea selectată pentru Setarea personalizată c3 [ Power off time ] > [ Standby timer ]. Rețineți că acest lucru crește consumul bateriei.