Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

c3: Întârziere la oprire

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți cât timp rămân aprinse afișajele și cât timp așteaptă camera înainte de a reveni de la vizualizarea imaginii la modul de fotografiere, când nu se efectuează nicio operațiune.

  • Întârzierile mai lungi la oprire reduc rezistența bateriei.
Opțiune Descriere
[ Redare ] Alegeți cât timp așteaptă monitorul sau vizorul pentru a se opri după ce începe redarea.
[ Meniuri ] Alegeți cât timp așteaptă monitorul sau vizorul pentru a se opri după ce sunt afișate meniurile.
[ Recenzia imaginii ] Alegeți cât timp așteaptă aparatul foto pentru a reveni la afișajul de fotografiere după ce începe revizuirea imaginii, când este selectat [ Activat ] sau [ Activat (numai pentru monitor) ] pentru [ Revizuire imagine ] în meniul de redare.
[ Temporizator standby ]

Alegeți cât timp rămân aprinse afișajele de expunere de pe panoul de control, monitor și vizor după activarea afișajului de fotografiere.

  • Monitorul și vizorul se estompează cu câteva secunde înainte ca temporizatorul de așteptare să expire.
  • Dacă este selectat [ 10 s ], cronometrul va fi extins la 20 de secunde în timp ce meniul i este afișat.