Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

a6: Activare AF

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți dacă butonul de declanșare poate fi folosit pentru focalizare.

Opțiune Descriere
[ Obturator/AF-ON ] Aparatul foto focalizează când butonul de declanșare este apăsat până la jumătate.
[ Numai AF-ON ] Aparatul foto nu focalizează când butonul de declanșare este apăsat până la jumătate.
 • Evidențiați [ Numai AF-ON ] și apăsând 2 afișează opțiunile [ Eliberare nefocalizată ].

  Opțiune Descriere
  [ Activați ] Fotografiile pot fi realizate ori de câte ori este apăsat butonul de declanșare (prioritate de declanșare).
  [ Dezactivare ]
  • Fotografiile pot fi realizate numai când camera este focalizată (prioritate focalizare).
  • Focalizați folosind butonul AF-ON sau alte comenzi cărora le-a fost atribuit AF-ON.

Atenție: „ Funct AF

Dacă este selectat [ Punct AF ] pentru modul zonă AF cu setarea personalizată a6 [ Activare AF ] setată la [ Numai AF-ON ] și [ Dezactivare ] aleasă pentru [ Declanșare nefocalizată ], declanșatorul poate fi eliberat indiferent dacă sau nu subiectul este focalizat.