Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Monitorizarea echilibrului de culoare

Butonul G U B meniul de configurare

Reglați echilibrul de culoare a monitorului după gustul dvs.

 • [ Echilibrul culorilor monitorului ] poate fi ajustat numai atunci când monitorul este afișajul activ. Nu poate fi reglată atunci când este selectat [ Numai vizor ] pentru modul monitor sau când ochiul este în vizor.
 • Echilibrul de culoare este reglat folosind selectorul multiplu. Apăsați 1 , 3 , 4 sau 2 pentru a regla echilibrul culorilor, așa cum se arată mai jos. Apăsați J pentru a salva modificările.

  1. Măriți verde
  2. Crește chihlimbarul
  3. Creșteți magenta
  4. Creșteți albastrul
 • Echilibrul de culoare a monitorului se aplică numai meniurilor, redării și afișajului de fotografiere; fotografiile și videoclipurile realizate cu camera foto nu sunt afectate.
 • Imaginea de referință este fie ultima fotografie realizată, fie, în modul de redare, ultima imagine afișată. Dacă cardul de memorie nu conține imagini, va fi afișat un cadru gol.
 • Pentru a alege o altă imagine, apăsați butonul W ( Q ). Evidențiați imaginea dorită și apăsați J pentru a o selecta ca imagine de referință.
 • Pentru a vizualiza imaginea evidențiată cadru întreg, apăsați și mențineți apăsat X .