Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Înainte de a contacta asistența pentru clienți

Este posibil să puteți rezolva orice problemă cu camera urmând pașii de mai jos. Verificați această listă înainte de a consulta distribuitorul sau reprezentantul de service autorizat Nikon .

1

Verificați lista problemelor comune.

Problemele și soluțiile comune sunt enumerate în următoarele secțiuni:

2

Opriți camera și scoateți bateria, apoi așteptați aproximativ un minut, reintroduceți bateria și porniți camera.

Camera poate continua să scrie date pe cardul de memorie după fotografiere. Așteptați cel puțin un minut înainte de a scoate bateria.

3

Căutați site-uri web Nikon .

4

Consultați un reprezentant de service autorizat Nikon .

Restabilirea setărilor implicite

  • În funcție de setările curente, unele elemente de meniu și alte funcții pot fi indisponibile. Pentru a accesa elementele de meniu care sunt incolore sau caracteristicile care nu sunt altfel disponibile, încercați să restaurați setările implicite folosind elementul [ Resetare toate setările ] din meniul de configurare.
  • Rețineți, totuși, că vor fi resetate și profilurile de rețea fără fir, informațiile despre drepturile de autor și alte intrări generate de utilizator. Odată resetate, setările nu pot fi restaurate.