Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Opțiuni pentru telecomandă fără fir (WR).

Butonul G U B meniul de configurare

Reglați setările LED-ului de stare și modului de legătură pentru telecomenzile opționale fără fir WR‑R11a și WR‑R10. De asemenea, puteți alege un mod de legătură pentru conectarea la unități opționale de bliț controlate radio care acceptă Iluminare fără fir avansată.

Telecomenzi fără fir WR‑R10

  • Este necesar un adaptor WR‑A10 când utilizați WR‑R10.
  • Asigurați-vă că firmware-ul pentru WR‑R10 a fost actualizat la cea mai recentă versiune (versiunea 3.0 sau o versiune ulterioară). Pentru informații despre actualizările de firmware, consultați site-ul web Nikon pentru zona dvs.

Lampa cu LED

Activați sau dezactivați LED-urile de stare de pe telecomanda fără fir WR-R11a sau WR-R10 montată pe cameră. Pentru mai multe informații, consultați documentația furnizată cu telecomanda fără fir.

Modul Link

Alegeți un mod de legătură pentru telecomenzile fără fir WR‑R11a sau WR‑R10 montate pe alte camere sau unități bliț controlate radio care acceptă Iluminare fără fir avansată. Asigurați-vă că este selectat același mod pentru celelalte dispozitive.

Opțiune Descriere
[ Împerechere ]

Camera se conectează numai la dispozitivele cu care a fost asociată anterior. Apăsați butonul de asociere de pe telecomanda fără fir conectată la cameră pentru a o asocia cu alte dispozitive.

  • Deoarece camera nu va comunica cu dispozitivele cu care nu a fost asociată, această opțiune poate fi utilizată pentru a preveni interferența semnalului de la alte dispozitive din apropiere.
  • Având în vedere că fiecare dispozitiv trebuie împerecheat separat, totuși, PIN-ul este recomandat atunci când vă conectați la un număr mare de dispozitive.
[ PIN ]

Comunicarea este partajată între toate dispozitivele cu același cod PIN din patru cifre. Introduceți un cod PIN din patru cifre la alegere. Apăsați 4 sau 2 pentru a evidenția cifrele și apăsați 1 sau 3 pentru a schimba. Apăsați J pentru a introduce și afișa PIN-ul selectat.

  • Această opțiune este o alegere bună pentru fotografia cu un număr mare de dispozitive la distanță.
  • Dacă există mai multe camere prezente care au același PIN, unitățile blițului vor fi sub controlul exclusiv al camerei care se conectează prima, împiedicând conectarea tuturor celorlalte camere (LED-urile telecomenzilor fără fir conectate la camerele afectate vor clipi) .
  • Indiferent de opțiunea selectată pentru [ Mod Link ], semnalele de la telecomenzile fără fir asociate vor fi întotdeauna recepționate de WR‑R11a sau WR‑R10. Utilizatorii telecomenzii fără fir WR-1 vor trebui să selecteze împerecherea ca mod de legătură WR-1.