Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Mod silențios

Butonul G U B meniul de configurare

Selectați [ ON ] pentru a înlocui opțiunile selectate pentru [ Camera sunete ] în meniul de configurare și dezactivați declanșatorul electronic și difuzorul bipului în timpul fotografierii.

  • Selectarea [ ON ] suprimă și alte sunete ale camerei. Cu toate acestea, nu reduce complet camera. Sunetele camerei pot fi în continuare audibile, de exemplu în timpul focalizării automate sau ajustării diafragmei, în ultimul caz cel mai vizibil la diafragme mai mici (adică, la numere f mai mari) decât f/5,6.
  • Rata de avans a cadrelor poate scădea în anumite circumstanțe.
  • Reducerea zgomotului de expunere lungă este dezactivată.
  • Blițurile opționale nu se vor declanșa.
  • Modul silențios dezactivează declanșatorul electronic și difuzorul sonor și atenuează sunetele altor camere, dar nu îi scutește pe fotografii de necesitatea respectării vieții private și a drepturilor de imagine ale subiecților.

Temporizatorul de așteptare

Chiar dacă este selectat [ PORNIT ] pentru [ Mod silențios ], se va emite un sunet când temporizatorul de așteptare este activat sau expiră. Pentru a opri temporizatorul de așteptare, selectați [ Fără limită ] pentru Setarea personalizată c3 [ Întârziere oprire ] > [ Temporizator de așteptare ].