Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

f12: Clipuri de redare cadru întreg

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți rolul atribuit lovirii în sus și în jos sau deplasați gesturile la stânga și la dreapta în timpul redării cadru întreg.

Flick Up/Flick Down

Alegeți operația efectuată prin deplasarea în sus sau în jos.

Opțiune Descriere
c [ Evaluare ] Atribuiți imaginii curente o evaluare preselectată. Evaluarea poate fi aleasă apăsând 2 .
K [ Selectați pentru încărcare pe computer ] Marcați imaginea curentă pentru încărcare prioritară pe un computer.
N [ Selectați pentru încărcare (FTP) ] Marcați imaginea curentă pentru încărcare prioritară pe un server FTP.
g [ Protejează ] Protejați imaginea curentă.
W [ Notă vocală ] Glisați pentru a începe înregistrarea unei note vocale. Dacă există deja o notă pentru imaginea curentă, trecerea rapidă începe redarea notă existentă. Apăsați J pentru a termina înregistrarea sau redarea.
[ Nici unul ] Deplasarea în sus sau în jos nu are efect.
  • Imaginile selectate prin deplasarea rapidă în sus sau în jos atunci când sunt selectate [ Rating ], [ Select for upload to computer ], [ Select for upload (FTP) ] sau [ Protect ] sunt indicate prin pictograme ( 0 Informații de bază ). Marcajul poate fi îndepărtat prin lovirea din nou în aceeași direcție.

Flick Advance Direction

Alegeți gestul folosit pentru avansarea cadrului.

Opțiune Descriere
S [ Stânga←Dreapta ] Glisați de la dreapta la stânga pentru a vedea următoarea imagine.
T [ Stânga → Dreapta ] Glisați de la stânga la dreapta pentru a vedea următoarea imagine.