Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Opțiuni pentru note vocale

Butonul G U B meniul de configurare

Reglați setările pentru notele vocale ( 0 Înregistrarea notificărilor vocale , Redarea notificărilor vocale ).

Controlul notă vocală

Alegeți comportamentul comenzilor cărora le-a fost atribuit [ Notă vocală ] prin setarea personalizată f3 [ Comenzi personalizate (redare) ].

Opțiune Descriere
3 [ Apăsați și mențineți apăsat ] Pot fi înregistrate note vocale de până la 60 de secunde în timp ce controlul este apăsat.
4 [ Apăsați pentru a porni/opri ] Înregistrarea începe la apăsarea butonului de comandă și se termină după aproximativ 60 de secunde sau când butonul de comandă este apăsat a doua oară.

Ieșire audio (redare)

Alegeți dispozitivul utilizat pentru redarea notificărilor vocale.

Opțiune Descriere
5 [ Difuzor/căști ]

Notele vocale sunt redate prin căști (dacă sunt conectate) sau prin difuzorul încorporat al camerei.

  • Apăsați 1 sau 3 pentru a alege un volum între [ 1 ] și [ 15 ].
  • Apăsați J pentru a salva modificările și a ieși.

7 [HDMI] Notele vocale sunt transmise la terminalul HDMI la un volum fix.
6 [ Dezactivat ] Notele vocale nu pot fi redate nici măcar folosind comenzile cărora le-a fost atribuit [ Notă vocală ] prin setarea personalizată f3 [ Comenzi personalizate (redare) ]. 2 pictograme sunt afișate când fotografiile pentru care există memorii sunt vizualizate pe monitor.