Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Setări de sensibilitate ISO scăzută pentru N‑Log Video

Opțiuni de sensibilitate ISO scăzută, de la Lo 0,3 la Lo 2,0 au fost adăugate la opțiunile disponibile pentru [ Setări de sensibilitate ISO ] > [ Sensibilitate ISO (mod M) ] în meniul de înregistrare video când [ N-Log ] este selectat ca mod de ton video. Sensibilitatea poate fi setată la valori sub ISO 800 cu aproximativ 0,3 până la 2,0 EV (echivalent cu ISO 640 și respectiv 200).

Atenții: Sensibilitate ISO scăzută

Nivelul maxim de ieșire pentru videoclipurile înregistrate la sensibilități ISO scăzute scade din cauza pierderii datelor de evidențiere. Vă recomandăm să selectați o valoare scăzută pentru Setarea personalizată g13 [ Zebra pattern ] > [ Highlight Threshold ] când utilizați caracteristica zebra pattern. Un prag de evidențiere în jurul [ 230 ] este recomandat pentru Lo 0,3 până la 1,0 și [ 200 ] pentru Lo 2,0.