Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

d3: Opțiuni de captură înainte de lansare

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți lungimea rafalei înregistrate de la sfârșitul memoriei tampon atunci când butonul de declanșare este apăsat până la capăt și lungimea maximă a rafalei înregistrate în timp ce declanșarea este apăsată complet în modul de capturare + cadru de mare viteză .

  1. Porțiune din buffer înregistrată pe cardul de memorie la eliberare ([ Burst înainte de lansare ])
  2. Imagini făcute după lansare ([ rafală post-lansare ])
  3. Explozie completă de mare viteză
Opțiune Descriere
[ Rafa de pre-lansare ]

Dacă este selectată o altă opțiune decât [ Niciunul ], camera va salva cadrele în timp ce butonul de declanșare este apăsat la jumătate, dar numai cadrele adăugate în tampon în ultimele n secunde, unde n este valoarea selectată pentru [ Pre- rafală de eliberare ], va fi înregistrat pe cardul de memorie atunci când butonul de declanșare este apăsat până la capăt („Captură înainte de lansare”).

  • Dacă intervalul dintre apăsarea butonului de declanșare până la jumătate și apăsarea acestuia până la capăt este mai scurt decât timpul selectat, vor fi înregistrate numai cadrele salvate în tampon în timp ce butonul a fost apăsat până la jumătate.
[ Explozie după lansare ] Alegeți durata maximă de timp în care camera va continua să facă fotografii după ce butonul de declanșare este apăsat până la capăt: [ 1 s ], [ 2 s ], [ 3 s ] sau [ Max. ]. Fotografierea poate continua până la aproximativ 4 s când [ Max. ] este selectat.

O pictogramă Y apare pe afișajul de fotografiere când este selectată o altă opțiune decât [ Niciunul ] pentru [ Rafă înainte de lansare ]. În timp ce butonul de declanșare este apăsat la jumătate, un punct verde ( I ) va apărea în pictogramă pentru a arăta că tamponarea este în desfășurare.

  • Dacă butonul de declanșare este apăsat până la jumătate mai mult de aproximativ 30 de secunde, C va apărea în pictogramă și Captura pre-declanșare va fi anulată. Captura înainte de lansare poate fi reluată ridicând degetul de pe butonul de declanșare și apoi apăsând din nou până la jumătate.