Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

g12: Model Zebra

Butonul G U A Meniu Setări personalizate

Alegeți dacă un model zebră este utilizat pentru a indica intervalele de tonuri selectate în modul video.

Gama de tonuri de model

Alegeți intervalul de tonuri afișat de modelul zebră din [ Evidențieri ] sau [ Tonuri mijlocii ] sau selectați [ Model zebră dezactivat ] pentru a dezactiva modelul zebră. Evidențierile și tonurile medii pot fi definite folosind [ Pragul de evidențiere ] și, respectiv, [ Intervalul tonurilor medii ].

Model

Pentru a activa afișajul zebră, selectați [ Model 1 ] sau [ Pattern 2 ].

Model 1

Modelul 2

Evidențiați Pragul

Alegeți luminozitatea necesară pentru a declanșa afișajul zebră atunci când este selectat [ Evidențieri ] pentru [ Gamă de tonuri model ].

  • Alegeți dintre valori de la 120 la 255. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât este mai mare gama de luminozități care vor fi afișate ca evidențieri.
  • Dacă este selectat 255, afișajul va afișa numai zonele care sunt potențial supraexpuse.

Gama de tonuri medii

Alegeți luminozitatea necesară pentru a declanșa afișajul zebră atunci când este selectat [ Tonuri mijlocii ] pentru [ Gamă de tonuri model ].

  • Gama de tonuri medii este definită ca o luminozitate [ Value ] și [ Range ] de luminozități centrate în jurul valorii selectate.
  • Apăsați 4 sau 2 pentru a evidenția elementele și apăsați 1 sau 3 pentru a schimba.

Model zebră

Dacă atât afișajul zebră, cât și focalizarea maximă sunt activate în modul de focalizare manuală, va avea efect numai focalizarea maximă. Pentru a vizualiza afișajul zebră în modul de focalizare manuală, selectați [ OFF ] pentru setarea personalizată a13 [ Focus peaking ] > [ Focus peaking display ].