Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Informații despre baterie

Butonul G U B meniul de configurare

Vizualizați informații despre bateria introdusă în prezent în cameră.

Opțiune Descriere
[ Încărcare ] Nivelul actual al bateriei, exprimat ca procent.
[ Numărul de fotografii ] Numărul de fotografii făcute de la ultima încărcare a bateriei.
[ Vârsta bateriei ]

Un afișaj cu cinci niveluri care arată vechimea bateriei.

  • O valoare de „0” ( k ) indică faptul că performanța bateriei nu este afectată.
  • O valoare de „4” ( l ) indică faptul că bateria a ajuns la sfârșitul duratei de încărcare. Înlocuiți bateria.

Numărul de fotografii

[ Nr. fotografii ] arată de câte ori a fost eliberat obturatorul. Rețineți că, uneori, camera poate elibera declanșatorul fără a înregistra o fotografie, de exemplu atunci când se măsoară balansul de alb manual prestabilit.

Încărcarea bateriilor la temperaturi scăzute

Bateriile, în general, prezintă o scădere a capacității la temperaturi ambientale scăzute. Chiar și bateriile proaspete încărcate la temperaturi sub aproximativ 5 °C (41 °F) pot prezenta o creștere temporară de la „0” la „1” a valorii afișate pentru [ Vechimea bateriei ], dar afișajul va reveni la normal odată ce bateria a terminat. a fost reîncărcat la o temperatură de aproximativ 20 °C (68 °F) sau mai mare.