Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Mai mult timp pentru captură înainte de lansare

Perioada de timp în care aparatul foto va continua să memoreze cadre înainte de a anula fotografierea în timpul fazei de captură înainte de lansare a capturii de cadre de mare viteză + a crescut de la 30 la 300 de secunde.

  • Dacă este selectată o altă opțiune decât [ Niciuna ] pentru setarea personalizată d3 [ Opțiuni de captură înainte de lansare ] > [ Rafă pre-declanșare ], un punct verde ( I ) va apărea în pictograma Y de pe afișajul de fotografiere când butonul de declanșare este apăsat la jumătate. Dacă butonul de declanșare nu este apăsat până la capăt înainte de a trece aproximativ 300 de secunde, I se va schimba în C și Captura înainte de lansare va fi anulată. Nu va fi înregistrată nicio explozie pre-declanșare dacă butonul de declanșare este apăsat până la capăt în timp ce este afișat C
  • În funcție de setările camerei, Captura înainte de lansare poate fi anulată înainte de a trece 300 de secunde.
  • Pictograma Y va începe să clipească cu aproximativ 30 de secunde înainte ca Captura pre-lansare să fie anulată.