Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Adăugarea „Rotire automată a imaginii” la meniul Redare

Un [ Rotire automată a imaginii ] elementul a fost adăugat la meniul de redare.

  • Dacă este selectat [ PORNIT ], sunt înregistrate informații despre orientarea camerei când fotografia a fost făcută. În timpul redării pe cameră sau pe un computer, imaginile sunt rotite automat folosind informațiile de orientare înregistrate.

  • Dacă este selectat [ OFF ], informațiile despre orientarea camerei nu sunt înregistrate. În acest caz, imaginile afișate în timpul redării sunt întotdeauna în orientare peisaj (largă).

Atenție: Rotire automată a imaginii

Este posibil ca orientarea camerei să nu fie înregistrată corect în fotografiile realizate cu camera îndreptată în sus sau în jos sau în timpul deplasării.

„Rotire automată a imaginilor” în meniul Redare

  • Dacă este selectat [ OFF ] pentru [ Rotire automată a imaginilor ], imaginile afișate pe cameră în timpul redării sunt întotdeauna în orientare peisaj (largă), indiferent dacă este selectat [ ON ] sau [ OFF ] pentru [ Rotire automată a imaginii ].
  • Dacă este selectat [ OFF ] pentru [ Rotire automată a imaginii ], imaginile afișate în timpul redării sunt întotdeauna în orientare peisaj (largă), chiar dacă [ ON ] este selectat pentru [ Rotire automată a imaginilor ].