Nikon

عربي

Български

Čeština

Dansk

Deutsch

Ελληνικά

English

Español

Eesti

Suomi

Français

हिन्दी

Magyar

Indonesia

Italiano

日本語

Қазақ

한글

Lietuvių

Latviski

Nederlands

Norsk

Polski

Português

Română

Русский

Slovenčina

Slovenščina

Српски

Svenska

ภาษาไทย

Türkçe

Українська

简体中文

繁體中文

Select language

Google Traducere

ACEST SERVICIU POATE CONȚINE TRADUCERI BAZATE PE TEHNOLOGIA GOOGLE. GOOGLE DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, LEGATE DE TRADUCERI, INCLUSIV ORICE GARANȚIE PRIVIND ACURATEȚEA, FIABILITATEA ȘI ORICE GARANȚII IMPLICITE DE VANDABILITATE, DE ADECVARE LA UN ANUMIT SCOP ȘI DE NEÎNCĂLCARE.

Ghidurile de referință ale Nikon Corporation (numită în continuare „Nikon”) au fost traduse pentru confortul dumneavoastră utilizând software-ul de traducere bazat pe tehnologia Google Traducere. Au fost făcute eforturi rezonabile pentru a oferi o traducere exactă, totuși nicio traducere automată nu este perfectă și nici nu este destinată înlocuirii traducătorilor umani. Traducerile sunt furnizate ca un serviciu pentru utilizatorii ghidurilor de referință Nikon și sunt furnizate „ca atare”. Nu se oferă nicio garanție, de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la acuratețea, fiabilitatea sau corectitudinea traducerilor efectuate din engleză în orice altă limbă. Este posibil ca anumite conținuturi (cum ar fi imagini, videoclipuri, video Flash etc.) să nu fie traduse cu acuratețe din cauza limitărilor software-ului de traducere.

Textul oficial este versiunea în limba engleză a ghidurilor de referință. Orice discrepanțe sau diferențe rezultate din traducere nu creează obligații și nu au niciun efect juridic în scopuri de conformitate sau de punere în aplicare. Dacă apar întrebări în legătură cu acuratețea informațiilor cuprinse în ghidurile de referință traduse, consultați versiunea în limba engleză a ghidurilor care este versiunea oficială.

Lentile și accesorii compatibile

Camera poate fi utilizată cu toate obiectivele cu montură Z.

Confirmați că numele obiectivului include „ NIKKOR Z”.

  • Asigurați-vă că actualizați la cele mai recente versiuni ale firmware-ului camerei și obiectivului. Cu versiunile anterioare, este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile sau este posibil ca camera să nu detecteze corect obiectivul. Cel mai recent firmware este disponibil de la Centrul de descărcare Nikon .
  • Pentru mai multe informații despre obiective, consultați documentația obiectivului disponibilă de la Centrul de descărcare Nikon .

Lentile compatibile cu montură F

Lentilele cu montură F pot fi montate pe camere cu montură Z folosind un adaptor pentru montură FTZ II / FTZ .

  • Este posibil ca unele funcții să nu fie disponibile în funcție de obiectivul utilizat.

Informații despre obiectivele cu montură F care pot fi utilizate cu camerele cu montură Z și despre orice restricții care se pot aplica pot fi găsite în Obiective cu montură F compatibile. Obiectivele compatibile cu montură F sunt disponibile de la Centrul de descărcare Nikon .

https://downloadcenter.nikonimglib.com/